Wij kopen moederboards

Bel ons nummer +31 (0)88 4688 468

We kopen computer-moederboards (en ook alle andere circuitboards) en betaalt u voor de edelmetalen ( goud, platina, zilver en palladium) die er in gevonden worden. Kijk maar eens wat andere computer restanten voor waarde heeft of wat wij kopen.

Het moederboards is het grote circuit board dat de onderdelen van de PC met elkaar verbindt. Alle componenten communiceren met elkaar via het moederbord. Het moederbord is rijk aan edelmetalen en heeft ook een aantal van de meest waardevolle onderdelen van de PC verbonden.

Het board zelf heeft vele vergulde connectoren en pennen. Oudere en rijke moederboards (zoals die gevonden worden in servers, telecommunicatieapparatuur, of militaire testapparatuur), hebben vaak sporen van goud en componenten in hun zitten. Moederboards zijn een van de meeste waarde volle onderdeel van de PC.

Gehecht aan het moederbord de processor en RAM kaarten. Deze zijn rijk aan edelmetalen.

Waarschuwing: op moederborden zitten meestal een batterij, deze mag niet worden weggegooid. Batterijen bevatten giftige stoffen en moeten worden gerecycled. Batterijen moeten worden verwijderd voordat het getransporteerd wordt, ze kunnen niet voor recycling naar ons verstuurd worden.

Wat betalen wij er voor?

  • Wij betalen doorgaans 3,20 per kilo
    • Nieuwere circuit boards zijn minder geld waard, door nieuwere productieprocessen wordt er minder edelmetaal gebruikt.
    • Moederboards die zijn gemaakt van glasvezel accepteren wij niet. Deze zijn te herkennen aan hun felle kleuren, meestal blauw, geel of rood. Deze borden zijn vaak niet de moeite waard er zit minder dan € 0,15 per kilo op, omdat er vrijwel geen edelmetaal op zit.
  • De cel batterij moet worden verwijderd uit de moederboord.

Begin

Om te beginnen, neem dan contact met ons op  voor een prijsopgave en de transport arrangementen. Er zijn minimale hoeveelheden voor de transport om uw printplaten winstgevend te houden (algemeen 25-50 kg) te verzekeren, maar wij kunnen uw plannen  evalueren om de juiste verzendkosten strategie te vinden.

Verschillende moederboards

 Bel ons en zet uw “schroot om in geld”

+31 (0)88 4688 468

Laat ons een antwoord geven op uw vragen over uw goud, zilver, platina, palladium of elektronica-afval  en zorg te dragen voor transport en de betaling!  Voel je vrij om ons te e-mailen op: info@elephantrefinery.nl