Wij kopen Ram kaarten

Bel ons nummer +31 (0)88 4688 468

We kopen computer RAM-modules en betalen u aan de hand van de edelmetalen (zoals goud, platina, zilver en palladium) die er in gevonden worden. Zie wat andere computer voor schroot waarde heeft en wat kopen wij.

RAM of Random Access Memory, de korte termijn geheugen van een computer. RAM-chips worden aangetroffen als een bank van lange, rechthoekige ‘mini circuit boards’ die zijn gevuld met tal van geheugenchips. Een computer kan 1 tot 8 RAM modules hebben. Oudere RAM modules zijn algemeen kleiner, maar omvangrijker chips. Nieuwere modules zijn herkenbaar slanker.

RAM modules zijn klein, licht, maar waardevol vanwege de grote rij vergulde vingers en edelmetaal binnen de chips op de modules. Het is zeer voordelig voor verzending en verwerking.

Wat betalen wij

  • We betalen meestal ongeveer € 18 per kilo voor RAM kaarten

Beginnen

Om te beginnen, neem dan contact met ons op over uw RAM-geheugen voor een prijsopgave en de transport arrangementen. De minimumhoeveelheid voor de zending RAM-geheugen is 2,5 kilo om uw winstgevendheid te garanderen.

Close-up van een enkele RAM-module

Verschillende generaties van RAM-modules. Van boven naar beneden: Nieuwer oudere

Bel ons en zet uw “schroot om in geld”

+31 (0)88 4688 468

Laat ons uw vragen beantwoorden over uw goud, zilver, platina, palladium of elektronica-afval  en zorg te dragen voor de transport en de verwerking!  Voel je vrij om ons te e-mailen op: info@elephantrefinery.nl