Elektronica schroot

Continental Metals is overgenomen door Elephant Refinery

Bel ons: +31 (0)88 4688 468

Zilver  Goud  Platina  Palladium Elektronica schroot

Wij kopen Computer Circuit Boards en elektronica-afval

Bel ons op+31 (0)88 4688 468

We kopen bijna elk type elektronische en computer afval (e-afval), variërend van printplaten, hele computers en servers, en de individuele componenten. Bijna alle E-schroot bezit edele metalen (zoals goud, zilver, palladium). Wij betalen u een goede prijs voor het kostbare materiaal wat we recyclen en raffineren uit je schroot.

Wij kunnen elke omvang aan E-schroot verwerken. Ons team staat klaar om oude apparatuur te recyclen van de gehele site upgrades, magazijn opruiming, of terugname services voor winkeliers die gebruikte apparatuur aannemen van hun klanten. We kunnen pallets met hele computers, server tracks en telecommunicatie apparatuur kopen. Telecom en militaire testapparatuur zijn een specialiteit van ons.

We zijn ook blij om een paar kilo te raffineren op een moment voor kleinere stroom recycling. Er zijn op sommige materialen een minimale hoeveelheid om uw winstgevendheid te garanderen.

We kijken naar uit om u van dienst te zijn met onze ervaring, apparatuur en vriendelijke service. Onze online tracking systeem maakt het mogelijk om de status van te ontvangen en de voortgang van het materiaal te volgen vanaf de ontvangst tot aflevering.

Voorbeelden van Computer / elektronica-afval die we kopen

We kopen een enorm scala aan computers en elektronica schroot uit vele gebieden. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van wat we kopen. Als uw E-Schroot hier niet wordt vermeld, neem dan contact met ons op en wij kunnen helpen bij het ​​evalueren van de waarde.

Gebied Computer / elektronica-afval die we kopen
Computers Hoeveel goud zit in een PC?  Complete computers Processoren (CPU chips )RAM (geheugenkaarten) moederborden ,uitbreidingskaarten
Servers Mainframes, Servers, Server Cicruit Boards
telecommunicatie Telecom test apparatuur, Schakelaars, Vervanging apparatuur
Leger Militaire test apparatuur
E-schroot Cicruitboards , Vergulde materiaal Vergulde pennetjes Connector strippen connectoren , Draad

Bel ons en zet uw “schroot om in geld”

+31 (0)884688468

Laat ons uw vragen antwoorden over uw goud, zilver, platina, palladium of elektronica-afval  en zorg te dragen voor de transport en de verwerking!  Voel je vrij om ons te e-mailen op: info@elephantrefinery.nl