Wij kopen E-schroot

Bel ons nummer 0227-750749

We kopen elke vorm van E-schroot en betalen u aan de hand van de edelmetalen (zoals goud, platina, zilver en palladium) die er in gevonden worden.

Voor computer specifieke schroot, kijk wat andere computer componenten voor waarde heeft of welke computer schroot we kopen.

Klanten oplossingen

E-schroot dat buiten de algemene grondstoffen-computer valt is een specialiteit van ons. Het vergt creativiteit en ervaring om de maximale kostbare materiaal uit verschillende unieke schroot te halen. Wij zijn trots op het leveren van de hoogste rendementen op deze materialen.

Voorkomende niet PC E-Schroot

Een veel voorkomende bron van E-Schroot zijn componenten die defect zijn en afgekeurd zijn tijdens het fabricageproces een dergelijke computer processors of glasvezel chips. Extra goud wordt vaak gebruikt (en vervolgens ingekort of verwijderd) vroeg in het assemblageproces, dat betekent dat dit soort materiaal een dikkere lagen hebben.

Beginnen

Om te beginnen, neem dan contact met ons op, of stuur ons de details over uw E-Schroot voor een prijsopgave en de transport mogelijkheden.

Goud geplated plaatjes

Blad van wat lijkt te zijn verguld

Stapel onafgewerkte processors.

Onafgemaakte Telecommunicatie glasvezel behuizing.

Close-up van onvolledige glasvezelkabel bevestiging.

Bel ons en zet uw “schroot om in geld”

0227-750749 

Laat ons je vragen beantwoorden over uw goud, zilver, platina, palladium of elektronica-afval  en zorg te dragen voor de transport en de verwerking!  Voel je vrij om ons te e-mailen op: j.vansikkelerus@outlook.com