Wij kopen draad en connectors

Bel ons nummer +31 (0)88 4688 468

We kopen draad en stekkers en betalen u voor de waardevolle metalen (zoals goud, zilver of koper) die er in gevonden worden. Zie wat andere computer schroot voor waarde heeft en wat kopen wij.

E-Schroot

We kopen draden en stekkers van E-schroot, zoals lint kabels, signaaldraden, eSata kabels, USB-kabels, VGA-kabels, parallelle en seriële kabels en alle anderen. Deze kabels bevatten koperdraad die zijn waardevol in grote hoeveelheden en kunnen vergulde stekkers bevatten.

De waarde van draad en connectoren is inbegrepen in onze voorwaarde voor de complete computers, maar wij kopen kabels en stekkers los in grote hoeveelheden.

Anders soort draad

We kopen koperhoudende draad van vele toepassingen, zoals industriële krachtstroom kabels, distributie draden, telecom kabels en nog veel meer. We kopen elke diameter en betalen voor de waardevolle metalen (meestal altijd koper) .

 

Doos vol met computerkabels

Diverse kabels

Bel ons en zet uw “schroot om in geld”

+31 (0)88 4688 468

Laat ons je vragen beantwoorden over uw goud, zilver, platina, palladium of elektronica-afval  en zorg te dragen voor de transport en de verwerking!  Voel je vrij om ons te e-mailen op: info@elephantrefinery.nl