Wij kopen connectorstrips

Bel ons nummer +31 (0)88 4688 468

We kopen printplaat vingers en betalen u voor de goud plating die er op zit. Zie wat andere computer schroot voor waarde heeft en wat kopen wij.

Printplaat vingers zijn een van de hoogste waarde volle bronnen van E-schroot. Vingers zijn de afgesneden connector randen van een printplaat. Ze hebben geen onderdelen en zeer weinig printplaat materiaal. Je kan ze makkelijk verpakken en verzenden.

Vergulding wordt gebruikt op de vingers vanwege de superieure fysische eigenschappen van goud voor externe aansluitingen. Wij betalen u op basis van het goudgehalte van de vergulde deel van de vingers. De dikte van het goud varieert van boord tot boord. Zoals bij alle E-schroot, vingers van oudere boards, of van high performance boards (zoals van militaire apparatuur of telecommunicatie onderdelen) bevatten doorgaans meer goud.

Beginnen

Om te beginnen, neem dan contact met ons op  over uw vingers voor een prijsopgave en de transport arrangementen. De minimale verzendkosten hoeveelheid voor de transport vingers is 2,5 kilo om uw winstgevendheid te garanderen.

Dit gedeelte van een printplaat, dat wordt beschouwd als een “connector.” 

Bel ons en zet uw “schroot om in geld”

+31 (0)88 4688 468

Laat ons je vragen beantwoorden over uw goud, zilver, platina, palladium of elektronica-afval  en zorg te dragen voor de transport en de verwerking!  Voel je vrij om ons te e-mailen op: info@elephantrefinery.nl