Wij kopen complete computer

Bel ons nummer +31 (0)88 4688 468

Wij kopen complete computers en betaalt u aan de hand van de edelmetalen (zoals goud, platina, zilver en palladium) die er in gevonden worden.

Afgedankte computers hebben ongeveer dezelfde edelmetaal inhoud als ruwe erts in de grond, dit komt door de circuit-boards, kabels en connectoren. Een gerecyclede PC bezit ongeveer 1-2 kilo aan onderdelen waar edelmetaal op zit en ongeveer 10 kilo aan bijna waardeloos materiaal. In kleine hoeveelheden verzenden is niet lonend en kan de verzendkosten het terugwonnen edelmetaal overschrijden. Echter, de recycling van computers met een minimale hoeveelheid van 500 kilo   of meer kan winstgevend zijn.

Gerecycled pc’s worden geleverd voornamelijk door de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven waar honderden computers worden vervangen door nieuwere modellen. Computers uit deze bronnen zijn vaak het zelfde en gemakkelijk te demonteren. Bij opruiming van gebouwen en magazijnen leveren vaak een grote hoeveelheid afgedankte computers op. Dit is een goede strategie om de minimum van 500 kilo (ongeveer 35 pc’s) bij elkaar te krijgen.

Doordat de productieprocessen van computers zijn verbeterd, is de hoeveelheid van de edelmetalen in PC schroot verminderd; oudere computers zijn in het algemeen meer waard. Computers die gebruikt worden voor militaire doeleinde of telecommunicatie-applicaties hebben vaak de neiging om meer netto inhoud te hebben.

Wat kopen wij?

Wij kopen complete computers inclusief bijbehorende randapparatuur (muis, toetsenbord, enz) en monitors, zolang de zendingsgrootte groter is dan 500 kilo. Zie wat kopen wij voor meer informatie.

Beginnen

Om te beginnen, neem dan contact met ons op , of stuur ons de details over uw computers voor een prijsopgave en de transport mogelijkheden. We kunnen de computers ophalen vanaf uw locatie. Er zijn minimale hoeveelheden voor de transport van complete computers om uw winstgevendheid (500 kilo) te verzekeren, maar wij kunnen ook uw afval evalueren om de juiste strategie te vinden.

 Bel ons en zet uw “schroot om in geld”

+31 (0)88 4688 468

Laat ons een antwoord geven op uw vragen over uw goud, zilver, platina, palladium of elektronica-afval  en zorg te dragen voor transport en de betaling!  Voel je vrij om ons te e-mailen op: info@elephantrefinery.nl