Wat betalen wij

Betaling Methodiek voor goud, platina, zilver, palladium en elektronica-afval

Ons doel is om te zorgen dat u zo veel mogelijk aan waarde uit u materiaal krijgt. Wij streven dat niet alleen, maar wij streven ook ernaar om de beste prijs te betalen en hebben ook tot doel om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken door middel van een uitzonderlijke service.

Wij zorgen ervoor dat wanneer u uw afval aan ons verkoopt dat je de beste deal krijgt. We hebben geen vaste verkoopprijzen voor het goud, zilver, platina, palladium en elektronica  op deze website staan, want om twee redenen: materialen kunnen sterk variëren en edelmetalen markten zijn dynamisch .

 

Materialen kunnen verschillen

Wij kopen goud , zilver , platinapalladium en elektronica-afval in, in bijna elke vorm. Sommige materialen zijn bijna zuiver edelmetaal, zoals karaat goud. Andere materialen kunnen rijk bedekt zijn zoals goud bedekte pennetjes of hoogwaardige server printplaten. Laagwaardige printplaten of dun beklede materiaal zal niet veel edelmetaal opleveren.

Onze inkoop proces begint op basis van foto’s, beschrijvingen of monsters, hieruit kunnen wij een richtprijs geven. De enige manier is om er voor te zorgen dat u een goede prijs krijgt voor uw materiaal is om geen vaste prijslijst te maken maar u een aanbod te doen met op koers gerichte prijs.

Edelmetaal markten zijn dynamisch

De materialen die we kopen zijn waardevol omdat ze goud, zilver, platina en palladium bevatten. Deze metalen zijn grondstoffen die worden verhandeld op de wereldwijde markten. In het huidige economische klimaat, zijn deze markten sterk gevarieerd. We hebben geen vaste prijzen omdat ze na verloop van tijd op basis van de markten wijzigen.

Huidige Edelmetaal markten

                  

                 

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

prijsopties

Wij bieden twee belangrijkste methoden om te bepalen hoeveel wij voor uw materiaal betalen.

Keuze Details
geavanceerde Prijs We bepalen een prijs per hoeveelheid van uw materiaal op voorhand op basis van de verwachte opbrengst. Met deze optie zijn wij in staat om u snel uit te betalen. Deze optie is de snelste mehode. Dit is ideaal voor meer ‘standaard’ materiaal met een voorspelbare rendementen zoals elektronica schroot.
Raffinage Basis We raffineren uw materiaal en betaalt u op basis van de exacte opbrengst . Deze optie is het meest nauwkeurig, maar het gaat meer tijd in beslag nemen en het werkt voor grotere partijen het beste. Dit is ideaal voor veeleisende materialen. Voor grote hoeveelheden materiaal, kunnen we de test gegevens van uit een monster een prijsopgave doen voor de rest van het materiaal.

Bel ons en zet uw “schroot om in geld”

+31 (0)88 4688 468

Laat ons u vragen beantwoorden over uw goud, zilver, platina, palladium of elektronica-afval  en zorg te dragen voor de transport en de verwerking!  Voel je vrij om ons te e-mailen op: info@elephantrefinery.nl